2009-01-06 21:20:08• hírek • Szatmár.ro

Bemutatjuk jelentkezőinket

Hamarosan kezdődik "a Szatmár.ro legszebb olvasója" szépségverseny szavazása, azonban előtte még hét hölgyet mutatunk be olvasóinknak.

A Szatmár.ro december elején hírdette meg "a Szatmár.ro legszebb olvasója" szépségversenyt, mely győztese az a högyolvasónk lesz, aki legtöbb szavazatot kapja olvasóinktól. Mostanra utolsó fejezetéhez érkezett a benevezett bájos hölgyeket bemutató cikksorozatunk és hamarosan megkezdődik a szavazás, ezért érdemes lesz figyelni hírportálunkat, hiszen csakis olvasóinktól függ, hogy melyik szépségé lesz majd a Szatmár.ro legszebb olvasója megtisztelő cím.

Budai Anita - 19 éves szatmárnémeti lány, a Babes-Bolyai Tudományegyetem elsőéves hallgatója. Szeret zenét hallgatni, olvasni, internetezni és szereti a kihívásokat.

Kürti Beáta - 17 éves szatmárnémeti diáklány. Szeret bulizni, zenét hallgatni, szabadidejében a természetben érzi magát a legjobban.

Muller Hanelore - 21 éves szatmárnémeti lakos. Harmadéves egyetemista Nagyváradon német nyelv es irodalom szakon. Szeret a barátaival bulizni, utazni, nevetni és vásárolni.

Ördög Orsolya - 17 éves szatmárnémeti lány. Szeret bulizni a barátaival, zenét hallgatni és internetezni.

Chimpan Réka - 16 éves szatmári lány. Az oroszlán jegyében született. Szabadidejében teniszezik, zenét hallgat, bulizik és olvasgat. Kedvenc állatom a kutya.

Oroszi Henrietta - 19 éves szatmárnémeti lány, a mérleg jegyében született. Jelenleg első éves a Babes-Bolyai Tudományegyetem Tanítóképző szakán, illetve hobbijának hódolva, fodrásztanfolyamra jár.

Nagy Hajnalka Csilla - 19 éves diáklány. A kolozsvári művészeti egyetem hallgatója, foto-video szakon. Hobbija a festészet és a fotózás, szeret utazni és kreatív lenni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: